воскресенье, 3 июня 2012 г.

Ukrainian Fashion Week: «Погляд у майбутнє»

Конкурс молодих дизайнерів

Всеукраїнський конкурс молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє» – це загальнонаціональна акція, що була заснована у 2000 році.
Конкурс було започатковано з метою розвитку та підтримки молодих талантів, якими такий багатий світ української моди. Задля всебічної підтримки їхньої творчості та зростання фахового рівня молодих вітчизняних дизайнерів Конкурс проходить під егідою Української Ради Моди (Ukrainian Fashion Council).



Серед учасників конкурсу – найталановитіші молоді дизайнери з різних міст країни. Традиційно до участі в Першому етапі Конкурсу свої ескізи надсилають понад 100 молодих дизайнерів.

Творчі пошуки молодих модельєрів оцінює компетентне журі, у складі якого члени Ukrainian Fashion Council: Віктор Анісімов, Олена Ворожбит, Олексій Залевський, Тетяна Земскова. У 2012 році до складу журі також увійшли Лілія Лiтковська та Наталя Каменська. Голова журі Конкурсу, Голова Експертного комітету Ukrainian Fashion Council – Лілія Пустовіт.

Участь у Конкурсі дає шанс молодим дизайнерам продемонструвати свій творчий потенціал фахівцям та шанувальникам моди, привернути увагу засобів масової інформації, отримати фінансову підтримку інвесторів та можливість співпраці з відомими дизайнерами та торговельними марками – тобто створити своє майбутнє.

Саме Конкурс «Погляд у майбутнє» був стартовим майданчиком для вже відомих українських модельєрів, серед яких Олена Буреніна, Андре Тан, Наталя Каменська, Олеся Кононова, Артем Климчук, Олена Пржонська, Ксенія Марченко, Олександр Каневський, Едуард Насиров, Вікторія Заграфова, Маша Рева, Тетяна Анік’єва, Людмила Комардіна, Володимир Подолян, Діна Лінник та інші.

Переможці Конкурсу отримують професійні призи, що допоможуть їм у майбутньому – участь у Міжнародному Конкурсі «Русский силуэт» за фінансової підтримки оргкомітету Конкурсу, фінансову підтримку для розвитку власного бізнесу чи створення наступної дизайнерської колекції, сертифікати на навчання у Великій Британії, Італії чи Франції, в одному із всесвітньо відомих дизайнерських навчальних закладів, серед яких Лондонський Університет Мистецтв, Lorenzo de` Medici School, Istituto Marangoni, Central Saint Martin’s Colllege of Art & Design та інші.

Всеукраїнський Конкурс молодих дизайнерів одягу «Погляд у майбутнє» вже понад 10 років відкриває нові імена та підтверджує переконливе майбутнє української моди.
(http://fashionweek.ua/projects/konkurs-molodih-dizajneriv-4)

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий